Annons
Annons
Aktuellt / Aktuellt / Vårens mest inspirerande böcker

Vårens mest inspirerande böcker

Vårens mest inspirerande böckerVårens boktips för ett grönare livVårens mest inspirerande böcker
Vi har kikat igenom bokhandlarnas hyllor och vårens boksläpp. Här är ett litet utbud av vårens böcker som finns i butik just nu med massor av tips och inspiration för ett grönare liv.

 

Rasmart_familj

Råsmart familj
Av: Ulrika Hoffer (Bonnier Fakta) Foto: Jenny Grimsgård
Journalisten Ulrika Hoffer har sedan några år tillbaka haft ett intresse för ”råsmart” mat. Mat som är nyttig, sund och som inte innehåller socker eller vitt mjöl. Den råsmarta kosten ska göra att din sömn, kocentration, ditt immunförsvar och humör håller sig på topp. Här har Ulrika samlat sina bästa tips på råsmart mat för hela familjen.

Sju-arstider-i-Majas-kok-200

Sju årstider i Majas kök
Av: Maja Söderberg (Ica bokförlag) Foto: Lisa Björner
Boken ger dig tips på hur du kan laga närproducerad mat efter årstid. I boken presenteras i varje kapitel en klimatpyramid som visar vilken mat som är bäst att äta för säsongen. Den mat som befinner sig längst ner i pyramiden är den mat som du kan äta ofta i säsongen. Maten som befinner sig i mitten kan ätas några gånger i veckan. Och den mat som finns högst upp bör ätas vid enstaka tillfällen.

Jeans-200

Jeans
Av: Anna Hörling (Berghs) Foto: Stefan Ek
Författaren Anna Hörling är utbildad inom industridesign, formgivning och mönsterkonstruktion och vill med sin bok Jeans få oss uppmärksamma om vad man kan göra med sina gamla och slitna jeans. Tips på syprojekt.

Vackert_med_vintage

Vackert med vintage
Av: Susanna Zacke & Sania Hedengren (Semic) Foto: Charlie Drevstam
Vackert med vintage ger råd kring vad man kan göra med loppisfynd och hur man kan göra en snygg remake av dem. I boken finns en lång lista på stora och små projekt för inomhus och utomhus miljöer. Snickeri, målning, tapetsering, dekorering, gjutning av betong och mycket mer.

Av: Sophie Strömstedt Segerdahl

Kommentarer (1)Add Comment
answer
One remembers that men's life seems to be high priced, but people require money for various issues and not every man gets big sums money. So to get some credit loans and just financial loan should be a right solution.
0
Skrivet av CORINA26GILMORE, december 02, 2011

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy