Annons
Annons
Aktuellt / Aktuellt / Rekordmånga hållbara företagare i Beautiful Business-final

Rekordmånga hållbara företagare i Beautiful Business-final

BBA-2011BBA-2011-340Rekordmånga hållbara företagare i Beautiful Business-final

Beautiful Business är företagande som bygger på nytänkande, hållbarhet och tillväxtambition. Det är affärer med tanke som inspirerar andra. 

Webbplats för tävlingen:
beautifulbusinessaward.se

 

Konkurrensen var stor när kommittén skulle utse de tio företagarkvinnor som går vidare till finalen för Beautiful Business Award. Bland årets finalister finns ett flertal hållbara företagare.

Renee Voltaire, Victoria Skoglund (Zeta), Emy Blixt (Swedish Hasbeens) och Lesley Pennington (Bemz) är några av de tunga namnen som kommit till finalen där Årets Företagerska och Årets Tjänsteutvecklare ska koras den 24 januari.

Alla tre finalister till Årets Uppstickare har hållbara affärsideer. Bland dem är hudvårdsmärket Estelle&Thilds grundare Pernilla Rönnberg.

Beautiful Business Award är en nationell tävling som lyfter fram företagarkvinnor som förebilder. Arrangörer är PwC, Tillväxtverket och nätverket Driftig.nu.·Tävlingen ska utse Årets Företagerska, Årets Tjänsteutvecklare och Årets Uppstickare. Förutom äran har den tävlande chans att vinna 50 000 kr, marknadsföringsutrymme och konsulttimmar.

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy