Annons
Annons
Aktuellt / Aktuellt / "Ekomamman" tipsar om bästa gåvorna till morsdag

"Ekomamman" tipsar om bästa gåvorna till morsdag

muffins-morsdag-520muffins-morsdag-340"Ekomamman" tipsar om bästa gåvorna till morsdag

Badskumt
Boken som varje mamma bör ha.

Hermoine-160
Spakit från Maryfly Organics 285kr

Ekomammaistan-foto-160
Jenny Brolin skriver succébloggen Ekomamman i stan. Läs hennes blogg här.

Det är hög tid att börja tänka på mors dag som är nu på söndag. För vem är väl bättre i behov av att uppmärksammas en dag än din underbara mamma? Vi har valt ut några presenter med grönt tänk som vi tror skulle göra både mamma och miljön glada.

Ge bort en bok
Varför inte ge mor en chans att läsa på och förbättra möjligheterna att göra egna gröna val? Boken Badskumt av Katarina Johansson innehåller det mesta du behöver veta för att ta steget mot det gröna badrumsskåpet.
Finns nu även i pocket, 42 kr hos Adlibris

Låt mamma bli ompysslad
Alla mammor älskar väl att bli ompysslade på spa? Tips: På Wellness by Anna finns ett flertal ekologiska behandlingar att välja på, i olika prisklasser. Wellnessbyanna.se

Hjälp mamma hjälpa någon annan
Genom ActionAid kan du och din mamma hjälpa en annan kvinna. Här kan du bland annat köpa en åsna som hjälper kvinnorna att orka bära sina varor till marknaden. På så sätt hjälper du  även barnen som då kan gå i skolan istället för att behöva hjälpa sina mammor att bära. Pris: 250 kr hos ActionAid

Spakit med choklad
Ge den chokladälskande mamman ett eget hemmaspa. Hermoine har tagit fram ett spa-paket med bodycream, bodyscrub och läppbalsam med doft av choklad. Pris: 285 kr hos Maryfly Organics.

Bjud på något gott
Varför inte göra mamma en god middag hemma med något gott som avslutning? Leilas kladdkakemuffins går alltid hem. Receptet hittar du här.

Av: Jenny Brolin

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy

Populära artiklar