Annons
Annons
Aktuellt / Aktuellt / Så vill vi bli firade på farsdag

Så vill vi bli firade på farsdag

Farsdag-Paul Svensson-Gunnar SkarlandFarsdag-Paul Svensson-Gunnar SkarlandTvå passionerade pappor: "Så vill vi bli firade på farsdag"

På söndag är det dags att fira alla pappor. Det är nämligen fars dag. Har du inte fallit för butikernas lockelser behöver du inte oroa dig, pappan i fråga kanske helst av allt önskar sig frukost på sängen, något hemmagjort eller en upplevelse. Vi har frågat två passionerade pappor hur de vill bli firade på fars dag.

Abbepappan-340

Namn: Gunnar Skarland
Ålder: 46
Familj: Abbe 7, Hugo 9, Maria
Gör: Art Director på reklambyrå
Aktuell med: Skriver om sin pappatillvaro på den uppskattade bloggen http://www.hejaabbe.com/
Favorit på ekohyllan: Rubbet.

Gunnar Skarland, pappa till två barn:
Gunnar bloggar om livet som pappa till sonen Abbe som är född med ett hjärtfel och kromosomfel. Bloggen har berört tusentals läsare sedan 2005 och tilldelades Stora Bloggpriset 2009. Vi frågade Gunnar hur han vill bli firad på farsdag:

– Det finaste jag vet är att bli firad av barnen när de själva lagt energi och hjärta i det. Det kan vara frukost på sängen, med alldeles för mycket smör på mackan och för kallt kaffe eller något de sytt i slöjden som är snett och vingligt. Det spelar ingen roll. Bara att veta att de stått där och fixat och förberett det till sin pappa räcker för att ge mig en tår i ögat.

Namn: Paul Svensson
Ålder: 38
Familj: Sambo och tre barn
Gör: Kock
Aktuell med: TV programmet Kockarnas kock på TV4
Favorit på ekohyllan: Alltid ekologiska citroner

Paul-Svensson-kokbok
Pauls senaste kokbok om en grönare matfilosofi.

Paul-Svensson-foto-JacobFridholm-340

Paul Svensson, pappa till tre barn:
Paul är känd för många som TV-kock och kokboksförfattare med förkärlek till vegetariska delikatesser och säsongens råvaror. Med ett hektiskt schema och stressiga dagar ser han fram emot ett lungt farsdagsfirande:

– Jag vill bli firad av min underbara familj. Med nybyggt kaffe, en smarrig macka och en klocka som jag har fantiserat om i 5 år som jag med säkerhet vet att jag inte får i år heller:) I övrigt önskar jag mig en mötesfri dag.

Av:Jenny Brolin
Foto: Jacob Fridholm

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy

Populära artiklar