Annons
Annons
Aktuellt / Aktuellt / LivingGreen lägger ner verksamheten

LivingGreen lägger ner verksamheten

Pressmeddelande: LivingGreen lägger ner verksamheten

Lidingö 22 november 2012

Finaste LivingGreen-läsare och medlemmar

Det här är troligen det svåraste brevet jag någonsin behövt skriva. Jag har sedan 2008 med glöd och övertygelse jobbat för att bygga upp LivingGreen. Det har varit en underbar resa på många sätt och extremt utmanande på samma gång. Med mig på resan har jag haft så många fina och drivna människor och företag som burit LivingGreen fram.

Vi har under dessa snart fyra åren fått tusentals svenskar att göra fler gröna val i vardagen. Vi har lyft gröna förebilder och två gånger har vi delat ut LivingGreen Award. Det är något att vara stolt över!

Vi har haft ambitiösa tillväxtplaner det kommande året som krävt en hel del investeringar. En av våra finansiärer har valt att inte skjuta till kapital. Som följd av det måste vi lägga ner LivingGreen eftersom vi inte har tillräckligt kapital kvar för att driva verksamheten vidare i nuvarande regi.

Det här är ett beslut som varit hemskt svårt att ta och vi har kört på så länge vi kunnat, ja ända in i kaklet faktiskt!

Den 30 november släcker vi ner LivingGreen* för gott och hoppas då att alla våra underbara bloggare hittat sina nya hem.

Jag är fortfarande helt övertygad att små steg leder till stora förändringar. Jag kommer fortsätta med förändringsarbete för egen del, dock i en mindre skala.

Jag vill säga stort tack till alla er som varit med LivingGreen och mig på den här resan. Tack till alla er som rekommenderat oss till era vänner och som troget följt oss på webben, på våra event och på Facebook.

Varmaste hälsningar,

Edit Künstlicher
grundare LivingGreen

* Vid frågor kring förvärv av varumärket LivingGreen, domänen LivingGreen.se eller publiceringsverktyget. Kontakta gärna Edit Künstlicher. edit@livinggreen.se eller på mobil: 070-8185700

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy