Annons
Annons
Aktuellt / Event / Bra mat i fokus på LivingGreen Foodcourt

Bra mat i fokus på LivingGreen Foodcourt

LivingGreen FoodCourt med Ulrika Davidsson, Björn Bernhardson och Edit KünstlicherLivingGreen Foodcourt Ulrika Davidsson

Bra mat i fokus på LivingGreen Foodcourt
Kön ringlade utanför So Stockholm i Kungsträdgården. Förväntansfulla medlemmar och speciellt inbjudna såg fram emot att äta Rawfood och lyssna på inspirerande talare.

Fler bilder hittar du här eller på LivingGreens Facebooksida
Rawfood med två detoxveckor av Ulrika Davidsson

Vi bjöd på mat ur Ulrikas bok
Vi bjöd på vegetariska godsaker

Ulrika Davidsson signerar
Ulrika Davidsson signerade sin nya kokbok om Rawfood

Håll utkik efter nästa Clubevent i september!

Bli medlem här och gå gratis.

Igår var det så dags för LivingGreens andra event i år, den här gången med temat mat. Kokboksaktuella Ulrika Davidsson berättade om vikten av bra mat för kroppen och bjöd på råkost från sin nya kokbok.

Ulrika Davidsson om Rawfood

Äkta varas Björn Bernhardson och Edit Künstlicher

Föreningen Äkta Varas ordförande Björn Bernhardson talade om vikten av att vi konsumenter verkligen får det vi "tror" att vi köper i mataffären. Han poängterade att bra mat inte är en självklarhet utan något vi måste jobba för att få tillbaka.

Publiken nickade igenkännande och fick sig en tankeställare när Björn plockade fram sin rekvisita som bestod av en flaska majonäs och en kexchoklad med blåbärsmak (helt utan ett enda blåbär i).

6Karin-Edit-delar-ut-priser

LivingGreens matbloggare och kostrådgivare Karin Näsholm berättade om varför hon brinner för hälsosam kost och hur hon gick från byggbranschen till matbranschen.

6MightyLeaf-bord

Alla gäster fick smaka ekologiska isteer från Mighty Leaf och ekologiskt vin från Miljövin.se. Tre glada vinnare gick hem med var sin vegetarisk matkasse från Framtidens Mat. NyttaDesign lottade även ut tre färgglada förkläden av ekologisk bomull. Alla gäster fick med sig en fullproppad goodiebag med bal Ulrika Davidssons nya kokbok; Rawfood med två detoxveckor.

Ett speciellt tack till: Gullvillans blommor för de fina ängsblommorna, CherryBerry för det underbara arrangemanget och Maria Forssén på Shenet.

Foto: Linnéa Hjalmarsson och Li Hirvonen

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy