Annons
Annons
Aktuellt / Krönikan / Välkommen till en inspirerande höst

Välkommen till en inspirerande höst

EditKunstlicher_grundage_livinggreen_160Såhär mysigt har jag det på hösten"Jag pyntar bort det gråa"

De som sitter och träng med mig i soffanHär är gänget som trängs med mig på soffan i höst.

Mina favoriter på tv just nu är: Life, The Good Wife och Treme.

Bästa filmen just nu på DVD:
The Fighter

Mitt favoritte: Organic Breakfast från Migyty Leaf

organic-breakfast-box

Jag älskar hösten. Jag älskar att krypa upp i soffan med en kopp te och höra trädens sus utanför. (Vi har tunna fönster så man hör allt) Ibland lyxar vi till det med att tända en brasa och lyssnar på när den sprakar.

Att titta på en bra film eller serie med familjen som trängs under en pläd i soffan kan vara ren lycka för mig. Jag liksom spinner som en katt.

"Jag börjar pyntandet tidigt"

Jag börjar pyntandet tidigt, genom att ta in rönn och färggranna blad i vaser. Jag tänder ljus i omaka lyktor och myser. På något sätt stämmer det med min personlighet mer än att sitta på en klippa i skärgården en solig sommardag.

Sedan byter jag pynten till inramade bilder från sommarens äventyr, kalaspynt i oktober och toppar det med julens intåg. Jag liksom pyntar bort det gråa och bjuder på färgkavalkad hela hösten.

Jag ser fram emot en alldeles speciellt höst i år. Den är laddad med färgsprakande inspiration. I höst bjuder vi in till två Clubevent för dig som är medlem. (Inbjudan kommer som vanligt via mail och det är först till kvarn som gäller)

"Mina batterier är laddade med solenergi"

Första eventet är för dig som gillar Mode & Skönhet. Vi kommer frossa i ekologisk Make-up, vintage och ekologiskt mode. I november laddar vi om och bjuder in föräldrar till LivingGreen Family.

Vi arbetar med att förbättra sajten och fler nya (och några gamla) personligheter kommer att presenteras löpande under hösten. Vi växer och det är vi otroligt glada för. Det betyder att fler vill göra mer.

Nu är mina batterier är laddade med solenergi, teförrådet påfyllt och hösten kan börja!. Vi kommer göra vårt bästa för att fortsätta ge dig en liten extra grön klick i vardagen.

Välkommen till en färgsprakande och inspirerande höst på LivingGreen.se

Edit-namn

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy