Annons
Annons
Aktuellt / Krönikan / Min baby tar sina första steg

Min baby tar sina första steg

Edit-LivingGreen-340Edit-LivingGreen-520Min baby tar sina första steg


I tre år har LivingGreen förmedlat grön inspiration till sina läsare – som bara har blivit fler och fler. I kväll utses vinnaren av LivingGreen Award 2012 i Kungliga Operans lokaler i Stockholm. För mig blir det som att se mina barn ta sina första steg.

 

Syftet med LivingGreen är att förenkla för alla dem som vill skapa ett grönare liv åt sig själv och andra. Vi vill göra det lättare att välja rätt. Rätt mat, rätt kläder, rätt möbler, rätt livsstil. Utan att avstå allt för mycket från alla sina vanor och eller från sitt sätt att vara.

De fem finalisterna till LivingGreen Award har alla – på sitt sätt – gjort det lättare för dig och mig att välja rätt.

När Gudrun Sjödén i kväll delar ut LivingGreen Award, är det för att hon själv är förra årets vinnare. Hon är bara en av många som hänger på vår uppmaning att leva lite grönare. Antalet besökare på www.livinggreen.se har ökat så kraftigt, att vi nu är störst i Sverige. Vi har det största gröna webbmagasinet och den största gröna bloggportalen. Ni anar inte hur roligt det är att se så många ansluta sig. Målet är ju att 90% av allmänheten ska bli 10% grönare! Det är då det händer!


Vi ses på Operan i kväll!

Edit Künstlicher
LivingGreens grundare

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy