Annons
Annons
Aktuellt / Krönikan / Barn blev vändpunkten för mig

Barn blev vändpunkten för mig

Edit KünstlicherEdit Künstlicher
Barnen blev vändpunkten för mig
Där stod jag en dag med ett högavlönat jobb, ett gediget nätverk, en underbar man och en väldesignad lägenhet i city. Vi ville så gärna ha barn, men efter tre missfall stod jag inte ut och tvärvände.

 


Barnen inspirerar mig till att göra bättre val - varje dag.

Det enda jag behöll var faktiskt mannen som fortfarande är lika underbar.

Jag insåg hur dåligt jag mådde och sa upp mig från jobbet och flyttade ut till en lugn förort till Stockholm (utan genomfartstrafik). För första gången i mitt liv kände jag en total maktlöshet över att inte kunna påverka min situation. Jag kunde inte tala om för kroppen att bli gravid och att behålla barnet.

Jag började fokusera mer på att ta hand om mig själv och blev inom loppet av några månader gravid igen. Den här gången hade jag turen att kunna behålla barnet och födde en liten Lea i början av 2003. Tätt efter, närmare bestämt tjugoen månader efter kom en efterlängtad lillebror.

"Det enda jag behöll var mannen"

De flesta av oss förändras när barnen kommer in i våra liv. För vår del innebar förändringen en att vi fokuserade på något vi aldrig brytt oss om innan.  Jag blev mån om vad jag stoppar i mig, vilka gifter vi kommer i kontakt med och jag läste innehållsförteckningar på allt jag kom över.

Det var så idén till en grön livsstilsajt föddes. LivingGreen skulle troligen aldrig funnits om jag inte fått två underbara skapelser som inspirerar mig till att strida för att ge dem det bästa – varje dag.

Vi vill fira alla barn i maj genom att skriva lite extra mycket om ämnen som rör just barnen. Vi intervjuar entreprenörer som är pionjärer inom ekologiska produkter för barn. Vi erbjuder våra medlemmar att handla barngrejjer extra förmånligt hos några av våra partners som är duktiga på ekologiska produkter.
Passa även på att maila oss om ditt bästa semestertips och var med om att tävla om fem goodiebags sprängfyllda med ekologiska saker till babyn. Värde 3000:-


Vi ses på redaktionsbloggen!

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy