Annons
Annons
Aktuellt / Krönikan / Välkommen till en inspirerande höst

Välkommen till en inspirerande höst

Edit KünstlicherEdit Künstlicher

Välkommen till en inspirerande höst

Under semestern laddar vi våra batterier, tar ut svängarna, blir berikade med nya upplevelser och öppnar dörrar till nya bekantskaper.

För mig har sommaren inneburit att jag för första gången sedan starten av LivingGreen tagit riktig semester och lämnat datorn på kontoret.

Det är nästan som att lämna barnen till barnvakten. Jag vet att de kommer ha det bra och att jag förtjänar en paus, samtidigt som jag saknar dem och är nyfiken på vad de gör.

"Vi har slagit besöksrekord igen"

En bra semester känns igen på att det är desto roligare att komma tillbaka och sätta igång jobbet med nya ideer och bredare perspektiv.

Det är inte alla som har lämnat datorn hemma i sommar. Under juli slog LivingGreen alla tidigare besöksrekord. Vi har trots den tidvis tropiska värmen välkomnat fler medlemmar än någonsin. Vi på redaktionen är överförtjusta över att så många som 75 procent av våra besökare besöker oss minst en gång i veckan och att medlemsantalet har ökat med 200 procent jämfört med samma period förra året.

Nu planerar vi för fullt inför en ännu mer inspirerande och informativ höst med många intressanta hållpunkter. Som medlem kan du förvänta dig massor av nya tips för en roligare väg till ett grönare liv med LivingGreen.

Första hållpunkten handlar om hur man bjuder på kräftskiva med grönt skimmer. Läs mer på sajten!

Kommentarer (1)Add Comment
...
Vad roligt. Ett jätte grattis till dig och din inspiration.
Michaela Elfgren
Skrivet av Michaela Elfgren, augusti 20, 2010

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy