Annons
Annons
Aktuellt / Veckans bloggare / GoGreenMakeup flyttar in

GoGreenMakeup flyttar in

Gogreenmakeup flyttar in till Livinggreen.seGogreenmakup_520
Go Green Makeup är ny skönhetsbloggare

Under vintern 2010 har vi satsat på att förbättra LivingGreens blogg med intressanta bloggprofiler. Vi utökar vårt bloggstall och välkomnar skönhetsbloggen GoGreenMakeup som LivingGreens skönhetsbloggare.

Jeanette_gogreenmakeup

Namn: Jeanette Gustafsson···
Ålder: 49år
Bosatt: i Stockholm
Familj: 2 barn
Bakgrund/Utbildning: Sekreterare/Läkarsekreterare

Intressen utöver bloggeriet: Resor, promenader, nallar (tokig i nallar) retro & vintage, fotografering, musik, miniatyrsaker.

Blogg:

livinggreen.se/bloggar/blogger/GoGreen20Makeup

Skönhetsbloggen GoGreenMakeup har satt naturlig skönhet i fokus sedan 2009. Med ett genuint intresse för krämer och smink har läkarsekreteraren Jeanette Gustavsson tipsat om hundratals naturliga produkter. Nu flyttar hon in sin framgångsrika skönhetsblogg till LivingGreen.se och fortsätter tipsa och inspirera oss. Möt Jeanette i vår intervju.

Varmt välkommen till LivingGreen, Jeanette! Hur känns det att flytta in GoGreenMakup till LivingGreen?
– Tack! Det är jätte kul och spännande!

Vad kan våra läsare förvänta sig läsa om i din blogg? 
– Tips på produkter inom naturkosmetik/ekologisk hudvård och makeup. Från budget till lyx, med tungpunkten på budget och medel men med godkänd kvalite. Recensioner. Jag skriver även om innehåll och ingredienser, vilket många upplever som förvirrande.

"Jag är tokig i nallar"

Hur började ditt intresse för grön skönhet?
– Jag har känslig och reaktiv hudtyp med tendens till eksem, allergier(överkänlighet) samt psoriasis. Efter att ha testa de flesta traditionella märkena på marknaden bestämde jag mig i början av förra året (2009) att gå helt över till den gröna sidan när det gäller hudvård och makeup.

Hur reagerar din omgivning när du berättar att du bloggar om skönhet?
– De flesta tycker det är positivt, en hel del finner det även väldigt intressant och spännande. Jag håller mig till att informera och ge tips utan pekpinnar.

Vad gör du i din vardag för att leva grönare?
– Jag försöker finna gröna alternativ, med mindre innhåll av skadlig ämnen som påverkar både människan och naturen. Jag källsorterar och återvinner så mycket jag bara kan.

Vad kan du inte tänka dig att avstå ifrån trots att det inte är eko?
– En svår fråga, då jag inte kan komma på något speciellt. Läkemedel är en sak som naturligtvis inte kan undvikas trots att de inte är framställda varken naturligt eller ekologiskt. Mina lilla dator ;) är ju inte heller ekologiskt men skulle inte vilja avstå från. Även att flyga. Produktmässigt finns det däremot inget speciellt.

Av: Edit Künstlicher

 

Bli-medlem_110112

Kommentarer (1)Add Comment
Välkommen!
Välkommen till Living Green! Nu förstår jag vad det var för förändringar som väntade! :) Härligt att ha dig som bloggkollega, Jeanette. Kram, karma och Kärlek
0
Skrivet av Vera, januari 13, 2011

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy

Populära artiklar