Annons
Annons
Aktuellt / Veckans bloggare / Beauty&Broccoli flyttar in hos LivingGreen

Beauty&Broccoli flyttar in hos LivingGreen

Beautyandbroccoli-520Beautyandbroccoli340Beauty&Broccoli flyttar in hos LivingGreen

Fakta
Namn:
Elena Agert···
Bor:
Centrala Stockholm
Familj:
Gift med Magnus, barnen Erik 8 år och Julia 8 månader
Gör:
Föräldraledig
Favorit produkt på ekohyllan:
Ett riktigt bra naturligt serum/olja
Aktuell med: Som bloggare på LivingGreen.se
 

Bloggadress: http://livinggreen.se/blogg/skonhetbroccoli/

I onsdags lanserade vi en helt ny blogg med flera helt nya profiler. Vi vill presenterar våra nya bloggare med en kort intervju, en ny varje vecka. Först ut är Elena Agert som är succébloggaren bakom skönhetsbloggen Beauty&Broccoli.

Varmt välkommen som bloggare till LivingGreen, Elena! Du har bloggat sedan 2010 under bloggnamnet Beauty & Broccoli och har valt att flytta in till LivingGreen, vilket vi är otroligt glada för.  

Ser du någon skillnad på utbudet när du började blogga och idag?

– Jag har bloggat i snart ett år och tycker att det hänt mycket bara på denna korta tid. Känslan jag har är att branschen nu äntligen börjar röra sig från källarföretagens tid, till en tid då naturlig hudvård och make up görs alltmer tillgänglig och exponeras i media, även i glossy magazines! Dessutom har ju några svenska tillverkare lanserat produkter i både budget- och lyxklasserna och det är oerhört kul att följa dessa entreprenörer - de inspirerar mig väldigt mycket!

"Bloggen är min lekstuga"

Vad är det som fascinerar dig med just naturlig skönhet?

– Dels är det kunskapen om växter, oljor och dofter som ligger bakom en riktigt lyckad naturlig produkt, jag imponeras verkligen av alla passionerade tillverkare. Sen är det doften, känslan och även resultatet, min hud har blivit så mycket finare sedan jag gick över till att använda naturliga produkter.

Du har familj, jobb och vardag. Hur hinner du med att blogga?

– Det hinner jag inte:-)). Jag gör det ändå!

Vad är det bästa med att blogga?

– Bloggen är min egen "lekstuga", och en kanal som gör det möjligt att stilla min nyfikenhet på människor, produkter, ingredienser, branschen... Från min tid som frilansande journalist saknade jag möjligheten att kunna kontakta någon som inspirerar mig och få ställa frågor - men tack vare bloggen kan jag göra det igen! Det är helt enkelt väldigt roligt att blogga! Sen är det ju alltid trevligt med inbjudningar till pressevents, att få testa spännande produkter och att få kontakt med andra bloggare.

Vilket är ditt bästa knep för torra läppar i höst?

– Undvik de torrast läppstiften eller de mest glittrande glossen. En del får väldigt nariga läppar av ricinolja, som är vanligt i många läppbalsam - fundera över om du är en av dem. Satsa på ett vårdande läppbalsam, antingen på egen hand eller för att grunda med före läppstiftet. Eller, varför nöja sig med ett när det finns så många? Själv har jag säkert 15 stycken som jag ständigt hittar i fickor, väskor och necessärer...:-) Ändå känner jag alltid att jag behöver ett till. Skumt...:-)

Vad kan vi förvänta oss läsa mer om i höst på Beauty & Broccoli?

– Det blir mycket tips om spa och behandlingar som värmer upp frusna höstkroppar och ger gnistan tillbaka till både hud och själ, men även produkttester, make up, glamour och styling blandat med tips om bästa naturliga salvan för röda bebis-stjärtar! Jag planerar att starta upp den populära intervjuserien "Entreprenörer i tiden" igen och så blir det säkert några tävlingar. Vad mer? Det bestämmer läsarna, jag tar gärna emot tips och önskemål!

Av: Edit Künstlicher
Foto:Elena Agert

Kommentarer (0)Add Comment

Skriv kommentar
mindre | större

security code
Skriv bokstäverna ovan i textrutan nedanför


busy