Annons
Annons

Mitt bästa secondhandfynd

Vill bara skryta om denna byrå som införskaffades på en secondhandbutik här i Umeå för 300 riksdaler för några veckor sedan. Den måste nog sägas vara mitt bästa fynd någonsin. Den och vevgrammofonen vi hittade på en garageloppis ute i Vännäs i sommar. Alla ni som förstår storheten med mintgrönt, svarvade detaljer och lite småsliten charmighet måsta väl ändå hålla med om att den här byrån är fantastiskt fin??

Det här inlägget postades i Secondhand och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Mitt bästa secondhandfynd

  1. Magdalena skriver:

    Den är verkligen jättefin! Vilket fynd! :)

  2. Edit skriver:

    Den är helt gudomlig! Så avundsjuk jag blir! Jag älskar den!

  3. mildamartha skriver:

    verkligen helt underbar!