Annons
Annons

Idag dök Annas Gröna Kök upp i vk weekend

Vk var ju förbi för någon vecka sedan för ett göra ett reportage om rotfrukter och nu vill jag visa er resultatet. Jag satsade på enkla recept som skulle verka mer inbjudande än avskräckande på de som inte är allt för vana att tillaga grönsakerna. Huvudrätten, tillbehören och efterrätten kan alla innehålla rotsaker och med enkla medel dessutom.

Tycker rotfrukter förtjänar lite extra uppmärksamhet då de är en av de bästa livsmedlen vi har. Snacka om nyttigt och miljövänligt. Lätt att välja närproducerat och få tag i till ett lagom pris. Dessutom roliga att odla själv!

Det här inlägget postades i Grönsaker, Närproducerat, Okategoriserade, Säsongsanpassat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.