Annons
Annons

Inspiration för ekobröllop på Pinterest

Använder ni Pinterest? Det är den snabbast växande sociala media kanalen världen över just nu. Och majoriteten är kvinnor på jakt efter inspiration. Man kan säga att det är en digital kombination av en anslagstavla och ett fotoalbum. Du ”pinnar” intressanta bilder, videos mm som du hittar på internet och skapar dina egna inspirationstavlor online så kallade ”pinboards”. Att skaffa ett konto är gratis. Perfekt sysselsättning för att få upp humöret en grå höstdag. För visst blir man inspirerad av vackra bilder! Här finns både eko-vänliga produkter och eko-lifestyle-tips och massor av bröllopsbilder från hela världen. Klart mitt företag EcoBride också ska vara med, tänkte jag! Därför har har nu startat ett konto för EcoBride på Pinterest. Följ oss gärna och tipsa vänner som går i bröllopstankar. Massor av inspiration för ekobröllop utlovas.

www.pinterest.com/ecobride

 

Katharina Brunat

Om Katharina Brunat

I "Brunat bloggar" kommer du kunna läsa om Katharina Brunats ambitioner som ekoföretagare. Katharina är en driven affärskvinna med öga för gröna affärer. Hon driver en PR-byrå, startade EcoBride.se och är författare till boken "JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop". Katharina bloggar om ekotrender, grönt entreprenörskap, hållbar kommunikation och ekotips i hemstaden Göteborg med omnejd. Vill du komma i kontakt med Katharina är du välkommen att maila: brunatbloggar@livinggreen.se
Det här inlägget postades i Eko-lifestye, ekobröllop, Okategoriserade, PR och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.