Annons
Annons

Flyttar till brunatbloggar.wordpress.com

Efter två härliga år på LivingGreen.se flyttar min blogg idag till ny domän. Det är verkligen tråkigt att LivingGreen lägger ner sin verksamhet, men jag hoppas ni vill fortsätta att följa min blogg här istället. Nya adressen är http://brunatbloggar.wordpress.com.

Vi ses där! /Katharina

 

 

Katharina Brunat

Om Katharina Brunat

I "Brunat bloggar" kommer du kunna läsa om Katharina Brunats ambitioner som ekoföretagare. Katharina är en driven affärskvinna med öga för gröna affärer. Hon driver en PR-byrå, startade EcoBride.se och är författare till boken "JA! Er guide till ett etiskt och ekologiskt bröllop". Katharina bloggar om ekotrender, grönt entreprenörskap, hållbar kommunikation och ekotips i hemstaden Göteborg med omnejd. Vill du komma i kontakt med Katharina är du välkommen att maila: brunatbloggar@livinggreen.se
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.