Annons
Annons

Fina mammagruppen

Förra veckan träffade jag och E en tjej från min mammagrupp och hennes son, medan vi hade lite tid innan förskoletiden tog vid. Det var lika trevligt som vanligt, och det slog mig hur mycket jag kommer att sakna dem under nästa föräldraledighet. Att inte alla kan få syskon samtidigt! Jag kan bara hoppas att jag får lika trevliga mammor att hänga med nästa gång.

Om ni undrar vad barnen gör på bilden så slänger de självklart skräp. :-)

Det här inlägget postades i Okategoriserade, vår vardag. Bokmärk permalänken.

2 svar till Fina mammagruppen

 1. Luiza skriver:

  Kul att du gillar/de din föräldrargrupp. Jag ska på vår första träff nästa vecka och hoppas verkligen att det oxå är en bra grupp…

  Inte tröttnar man väl på fiskgratäng ;) ?

  Svar på din kommentar: Presenterna är verkligen underbara. Vi älskar dem.

  Ha en fin dag.
  Kramar

  • Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

   Vad roligt att du ska träffa föräldragruppen nästa vecka, hoppas att det är bra personer!

   Kram!