Annons
Annons

Utflyktsdag

Torsdagar är utflyktsdag på E:s förskola. Då packar vi ryggsäcken med en termos med mat, dricka och någon grönsak eller frukt.

Det var en del prylar som vi fick införskaffa för utflyktsdagarna. Ryggsäcken (en minikånken som inte är med på bild) och flaskan  med drickpip hade hon redan, men bambusporken, tallriken i naturlig och komposterbar plast och mattermosen har vi köpt för dessa utflykter. Hade jag haft lite mer tid på mig hade jag önskat att vi köpt en termos som inte var helt plastklädd, men nu fick det bli så ändå. Den är i alla fall rostfri på hela insidan förutom locket.

Vad jag saknar är någon bra bytta för grönsakerna, det här setet skulle inte vara helt fel.

 

Det här inlägget postades i barn, barnsaker. Bokmärk permalänken.

4 svar till Utflyktsdag

 1. Ekomorsan skriver:

  Åh vilken bra sida du länkade till! De rostfria burkarna verkar ju super!!

  • Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

   Ja, vi handlar där med jämna mellanrum men jag hade missat dessa burkar!

 2. Emmi / Blauauge skriver:

  Sporken i trä har jag missat – den hamnar på önskelistan direkt!