Annons
Annons

Handla rätt för en giftfri barndom

På EcoNow-mässan fick jag med mig den här fina boken hem – Handla rätt för en giftfri barndom. Boken är skriven som en praktisk hjälpreda för att ta till när du vill fasa ut och ersätta skadliga barnprodukter med nya giftfria sådana. Förutom själva shoppingstipsen så innehåller även boken en förteckning över olika miljömärkningar, information om kemikalier samt generella tips om hur du kan minska på kemikalierna i ditt hem.

Boken känns som en utmärkt introduktion till de föräldrar som vill börja tänka mer ekovänligt. Istället för att bara ge en larmrapport så ges även verktyg för att göra något åt saken. Jag har själv hittat flera bra alternativ till produkter som jag inte kände till innan.

Ett tips är att även gilla bokens Facebooksida samt twitterflöde för att få ytterligare information om giftfria barnprodukter.

Det här inlägget postades i barn, barnsaker. Bokmärk permalänken.

2 svar till Handla rätt för en giftfri barndom

  1. Emmi / Blauauge skriver:

    Toppentips, jag går in på FB och gillar direkt.