Annons
Annons

Veckans IN:UT

IN:
1 amningsbehå
1 pastaslev

UT:
3 hushållsredskap (plast)
1 väska
2 par strumpor

Resultat: -4

Har tagit tag i att rensa lite bland hushållsprylarna i plast och en pastaslev blev ersatt mot en bättre variant, medan övrigt bara blev utrensat. Dessutom har jag rensat utslitna strumpor och en väska som jag inte vet varför den legat på vinden.

Har lite mer på gång då vi rensat vårt ena förråd (vi får bara ha ett numera), men de sakerna har blivit utlagda på annons så vi får se när de kan hamna på utlistan.

Det här inlägget postades i Veckans IN:UT. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Veckans IN:UT

  1. Hanna skriver:

    Härligt med minusresultat :)

    Sv: Hela dagen blev så konstig när den var så lugn. Vi trodde allihopa att klockan hela tiden var så mycket mer än vad det egentligen visade, åt middag tidigt och Astrid somnade i bilen redan klockan 6. Men skönt var det med lugn och ro :)