Annons
Annons

Fin amningsbehå från Exolyxica

På IN-listan i söndags fanns denna fina amningsbehå som jag fick hem i slutet av förra veckan. Jag har två behåar kvar sedan amningstiden med E, och jag kände att det var lite i minsta laget. Just amningsbehå är ett plagg som jag verkligen rekommenderar att man satsar på. De används så otroligt mycket och behöver båda hålla stödet ordentligt och ha funktionella knäppen.

Den ovan kommer från Ecolyxica och är tillverkad i 95% ekologiskt bomull. Dessutom är den riktigt stadig och enkel att knäppa upp. Nu gäller det bara att hoppas på att amningen av den lilla flyter på lika smidigt som det gjorde med E.

Det här inlägget postades i barn, barnsaker, graviditet, kläder. Bokmärk permalänken.

6 svar till Fin amningsbehå från Exolyxica

 1. Linda skriver:

  Men vilken snygg BH! Ser inte på långa vägar ut som en amningsbh :-)

  • Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

   Eller hur!? Jag är jättenöjd redan, blir nog ännu bättre när jag börjar använda den.

 2. Lisa skriver:

  Jättefin! Jag behöver flera stycken. Sist hade jag ingen fin, och efter ett tag blev det t.om bh-löst. Mjölken stockade sig bara när jag hade BH på och jag fick så ont. Är som tur är inte så storbystad. Hoppas det funkar bättre med BH den här gången.

  • Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

   Jag hade tre förra gången och jag var väldigt nöjd med alla. Två av dem köpte jag från http://www.amoralia.com/ när de hade rea (också superfina, men inte eko) och de kommer jag att använda nu igen. Den tredje var en mer basic ”bhtopp” som jag köpte på Twilfit, men den slets ut väldigt fort. Jag tycker verkligen det är väl värt att få känna sig fin under även under amningstiden.

   Jobbigt med mjölkstockning, blev det så även om du hade utan bygel? Hoppas att du slipper det den här gången.

 3. Lisa skriver:

  Håller med, kände mig inte alls särskilt fin sist. Hoppas på bättring denna gång. Och jag, mjölken stockade sig tom med en enkel bygellös amningstopp tyvärr.

  • Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

   Aj då, tänkte att annars kunde ju denna verkligen vara ett alternativ då den sitter snyggt trots avsaknad av bygel (vilket jag tycker annars är väldigt svårt att få till).