Annons
Annons

V.36 (35+0)

Nu när det börjar närma sig mer och mer finns det i princip bara en sak som jag har i tankarna – har den lilla vänt sig nu? Jag inbillar mig att jag kan ha hostat hen i rätt läge, för de senaste två dagarna tycker jag att hen inte ”tryckt ut” mot sidorna av magen så som varit vanligare tidigare, utan att jag känner mer nedåt ljumskarna och uppåt. Det kan ju vara önsketänkande också, och har jag riktig otur så har hen visst vänt sig från tvärläget, men med rumpan nedåt. Vilken spänning, jag kan inte riktigt bärga mig till barnmorskebesöket nästa vecka!

Det här inlägget postades i graviditet. Bokmärk permalänken.

2 svar till V.36 (35+0)

 1. Luiza skriver:

  Ni verkar haft en underbar helg. Barnfria och allt ;) .

  Vilken fin tröja du har hittat =).
  Tyckte verkligen om den .

  Hoppas du haft en bra måndag, min har varit sådär.

  Kram på dig.

 2. Helena skriver:

  Åh. Kommer ihåg de där tankarna precis. BM hade sagt att hon inte var säker åt vilket håll A låg på ett besök (vecka 33 kanske) och lättnaden när hon tittade med UL gången efter och huvudet var nedåt var så stor att jag fick gå hem och lägga mig med migrän. Hoppas din lilla parvel också fattat grejen! Och fantastiskt skönt med barnvakt över natten, det hade vi också i helgen – lyx att de små kan ha det så bra med någon annan också. A sov mer hos mormor och morfar än hon någonsin gör hemma… Vilket dock ger lite lätt trångboddhetsångest, är det vi som stör henne så hon måste hålla på och vakna på nätterna? Vi funderade på att sova några nätter i soffan för att ta reda på det, men vad ska vi göra med den informationen liksom. Vi bor där vi bor tills jag har pluggat klart iaf och det är bara ett halvår bort nu…