Om bloggen

Här bloggar jag, Jenny, om mina försöka att leva hållbart som småbarnsmamma. I min blogg blandas vardagspusslande med inlägg om egen barnmat, tygblöjor, miljömedvetna barnprylar och andra tankar kring hur vi kan ge våra barn de bästa förutsättningarna att växa upp med en jord som mår så bra som möjligt.

Extra engagerad blir jag när det handlar om miljögifter och fertilitet, eftersom vi själva hade svårt att bli gravida och till slut fick vår lilla E via IVF. Att behöva kämpa för att få ett efterlängtat barn är inget jag önskar någon, men det blir vanligare och vanligare och  man kan fråga sig vad det beror på.

Förutom miljöfrågor är vegetarisk mat och genusfrågor något som ligger mig extra varmt om hjärtat vilket jag hoppas märks i bloggen.

Min blogg fokuserar annars livet i stan, där jag bor tillsammans med min familj som förutom E består av maken och en lagom busig katt.

Alla bilder är tagna av mig, om inte annat anges. Låna gärna, men fråga först och länka tillbaka till mig.

Lämna gärna en hälsning här i bloggen, eller maila på ekopyssel@gmail.com. Jag svarar på alla kommentarer i de inlägg där de lämnats.

Kommentarer inaktiverade.