Annons
Annons

Vilken härlig start mitt träningsbloggande här på Living green fick va?

Jag har ju bara vilat och inte tränat en endaste gång på hela den här första veckan på Livinggreen. Inspirerande va?  Hahah.. skämt o sido.  Att vila efter ett tufft marathonlopp ser jag som en del i träningsplanen. Det kan till och med vara utmanande. Jag menar, det kan kännas stressande för den som är van att träna att ligga på sofflocket en hel vecka. Jag ser dock ett syfte med det. Att ha ett syfte gör att det känns mer motiverande.

Nästa vecka tänker jag dock starta igång igen på riktigt och då hoppas jag att jag har er ”med mig” =)

Just nu så har jag tänkt mycket på hur 2012 blev och har varit rent löparmässigt.

Det som jag känner starkt är att jag det här året har lärt mig mycket om träning, motivation och upplägg.

Jag har fått många nya erfarenheter rent löpmässigt. Nu när tävlingssäsongen lider mot sitt slut analyserar jag både vad som har varit bra men även vad som har varit mindre bra 2012. Jag strävar efter att se till att utvecklas genom att dra lärdom av mina egna erfarenheter. En viktig aspekt och kanske anledningen till att jag kritiskt vågar granska mig själv och mina val gällande löpningen är att jag sällan blir besviken på mig själv. Det är ett viktigt ställningstagande som jag har tagit. Jag kan vara besviken på att känslan inte infann sig eller på att tiden inte blev som jag hade förväntat mig på olika lopp men jag klandrar ALDRIG mig själv.  Jag väljer att vara kompis med mig själv. Även om det inte går som jag väntat mig så klappar jag mig själv alltid på axeln ändå.  Jag tänker att sämre erfarenheter kan leda till något riktigt bra, så länge som jag ser till att lära mig något utav det. På så vis blir man ju en vinnare på olika sätt, hur det än går! Ett smart förhållningssätt tycker jag! =)

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Vilken härlig start mitt träningsbloggande här på Living green fick va?

  1. whosthatcutiepie whosthatcutiepie skriver:

    Det är jättebra tänkt! You go! :-)
    mvh/Anna- who’s that cutiepie