Annons
Annons

Dag två, detox!

Idag var/är det dag nr två av detoxen.  Jag började dagen med en 12-kilmeters löparrunda klockan 06:00 i morse. Jag sprang tillsammans med min kompis Minna. Det var minst sagt en härlig start. Hon passar på att köra detox nu samtidigt så det var en peppande att springa och snacka där på morgonkvisten.

Jag gick halvdag på praktiken och slutade därför redan vid lunch. På väg hem hade jag värdens huvudvärk och var super trött. Bara tanken på en soja-latte där och då… Jag undrar faktiskt varför jag har känt mig så trött de senaste veckorna. Jag antar att det är någon kombination av ”praktikfokus”, höst och dålig sömn som spökar. Just därför tänker jag att den här detoxen är så läglig. Det är ju så tråkigt att vara trött! Jag kände att jag var tvungen att tillåta mig själv att vila hela dagen. Ofta så vill jag få ut massor av mina halva  dagar men idag kändes det viktigt att lyssna på kroppens signaler.

Jag kom hem. Gick och la mig vid 13:30. Satte iphonen på ljudlös. … och somnade med hundarna vid min sida. Nu snackar vi inte någon liten, smidig powernap ;-) Strax efter klockan 16 slog jag upp ögonen igen. Över 2,5 timmars sömn. Jag känner nu att det var precis vad jag behövde och jag tänkte ”Yes” när jag insåg hur länge som jag faktiskt hade sovit.

Jag önskar att jag nu kunde lägga upp massa fräscha bilder på raw-food-mat gjord utav spännande recept. Än så länge så har min detox-mat dock inte varit särskilt spännande! ;-) Samtidigt så tycker jag att det finns en poäng med det, dvs att markera att det inte behöver vara krångligt att äta enbart  raw food. Det går att snabbt slänga ihop jättegod detox-måltid med lite av varje Det svåra under detox  kan vara att varje dag få i sig tillräckligt  med protein. För min del så är det dock inte så svårt eftersom min detox tillåter både ägg, fisk och fågel. Till helgen har jag dock storslagna måltidsplaner ;-) Då ska jag avancera!….typ…;-)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.