Annons
Annons

Heeeeje!! Hoppas att ni alla har haft en fin lördag! 07:30 gick jag själv upp imorse. Snörade på mig skorna och gav mig ut i ett regnigt Sthlm.

Det enda sättet för mig att få till ett löp-pass en dag som denna var genom att stiga upp tidigt. Jag gillar ju dessutom att springa på morgonen, jag tycker att det är ett grymt sätt att starta dagen på!
Jag tycker dock alltid att det tar emot lite först, precis när jag vaknar men när jag väl är  uppe”på löparbenen” så känns det oftast bra. Har man dessutom bestämt träff med en kompis, som man ska möta upp och springa tillsammans med, ja då känns det sÃklart ännu roligare allting. Jag mötte upp Minna. Vi sprang totalt 18 km. Delvis i ursvik. Att springa på mjuka skogstigar är något särskilt. Jag upplever att jag får energi av naturen. Blir pigg och glad! Efter 18 km så var jag återigen hemma. Jag åt då god frukost i form av naturell sojayogurt. En detoxig frukost!

En detoxig lunch och sedan ett inspirerande möte inne i stan har jag också fått till!

Vilken toppenlördag va??

Och inte blir det sämre! Nu ska jag nämligen hem och  ikväll blir det myskväll de Lux! Sofia en av mina bästa tjejkompisar kommer över snart och sover även över här i natt. SÅ MYSIGT!!! Det var ett tag sedan som vi sov över hos varann men av erfarenhet så vet jag att det kommer att snicksnackas tills vi blir så trötta att vi slumrar till! :)

 

En detoxig lunch och sedan ett inspirerande möte i stan har jag också fått till.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar till

  1. whosthatcutiepie whosthatcutiepie skriver:

    Hej! Vilken härlig och hurtig blogg du har! Blir verkligen inspirerad! Känner mig också väldigt trött och har funderat på en detox snart! Lycka till med din!
    mvh/din nya läsare Anna (Who’s that Cutiepie)