Annons
Annons

Att springa tillsammans

Ikväll så var det återigen dags att springa med klubben. Det är verkligen roligt att springa med andra! Så beslutet att gå med i en löparklubb har varit toppen för min del.

När jag ser folk som som står och gnetar på bandet på gymmet stirrandes rakt fram på just ingenting så tänker jag ibland på ”vad de missar”.

Ibland när jag hör folk säga att ”löpning är tråkigt” så tänker jag ofta i smyg, för mig själv, att ”…kanske gör du det tråkigt?” eller så står du inte ut med den tuffa”invänjningsfasen”som de flesta tvingas ”genomlida” innan man blir en rutinerad löpare som kan börja njuta av passen.

Jag ogillar verkligen löp-band inomhus. Allt är så mycket bättre ute. När du springer utomhus så utmanar bland annat underlaget kroppen lite extra, både konditionsmässigt och muskelärt. Man kan även passa på att njuta av vacker natur och om man springer med andra; få en social och trevlig runda, så som jag fick i kväll. =)

Att springa med andra är i allafall riktigt motiverande tycker jag! Jag sitter just nu i soffan, nytränad, nyduschad, mätt, belåten och endorfinhög; en härlig kombo må jag säga!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.