Annons
Annons

Att duga som du är

Det här inlägget har inget direkt med grön skönhet att göra men dock om den ‘skönhet’ som alla människor har oavsett hur de ser ut.

Det finns en blogg jag har följt väldigt länge. En blogg  jag blir glad av, en blogg som ger mig styrka, en blogg som påminner mig om att jag duger som jag är.

Bloggen drivs av en underbar kvinna Thina Grotmark, hon skriver så här:

”Jag heter Thina Grotmark och startade den här bloggen för att jag finns och för att du finns. För att det finns hundratusentals tjejer i världen som faktiskt ser mer eller mindre ut som jag gör, eller som i alla fall  har en kropp som inte liknar det rådande idealet som media visar upp. Jag vill  slå ett slag för alla osynliga plussizetjejer där ute för visst finns vi!
Beyond Sizes är en fatshion-blogg där jag bjuder på  outfits, shoppingtips och visar bilder på vackra kurviga kvinnor och ger min personliga syn på mode. Men även en arena för diskussioner och ifrågasättande när det kommer till dagens ideal . Här kan jag nå ut med mina tankar, försöka inspirera mina läsare till att omvärdera hur man tänker på begreppet att vara tjock. Dialogen är det viktiga, därför har jag också startat en facebookgrupp där jag hoppas det kommer pratas både högt och lågt.
Följa gärna mina tankar, vackra drömmar och mitt liv i sin enkelhet!
/Thina”

För mig är detta dock inte bara en blogg om plussize utan en blogg som skrivs av en kvinna som ger styrka, glädje och hela tiden sprider budskapet om alla duger som de är.

Så jag vill börja den nya året med att sprida detta fina budskap till er alla. Om ni inte redan har upptäckt den underbara bloggen * Beyond Sizes – Love the skin you’re in! * här hittar ni den http://beyond-sizes.com/

Tack för att du finns Thina Grotmark!

[bilder: beyond-sizes]

Det här inlägget postades i allmänt, bloggar, lästips och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Att duga som du är

  1. Tusen tack och för dina fina ord och tack för att DU finns! Kram