Annons
Annons

Une Intuitive Touch BB Cream Foundation

BB = Blemish Balm Cream Foundation, omtalad och populär variant bland foundations just nu. Ska ge en jämn struktur, korrigera och samtidigt vårda.

UNE Intuitive Touch BB Cream Foundation är 100% naturlig. Det följer med en lite foundation pensel i etuiet men den är väldigt liten att jobba med till hela ansiktet, så jag skulle rekomendera antingen en större foundationpensel alternativ kabuki borste eller att använda fingrarna. Foundation har en kompakt men krämig formula. Mycket mjuk och behaglig att applicera, ger huden medium täckning och tillför ett mycket fint lyster.

Min hy har väldigt svårt att komma överens med flytande/kräm foundations. Varför förstår jag inte, just den typen borde ju vara den ultimata för min hy med tendens till torra fläckar, men nej. Kräm/flytande foundation fastnar oftast bokstavligt talat i de torrhetsfläckarna jag har och mer eller mindre krackelerar, på vissa delar är det precis som om krämen inte alls får något fäste överhuvudtaget. Det som min hud säger ja till och som ger den en täckning utan torrhetsfläckar är mineral foundation (puder) i löst form. Ganska tvärt emot normala regler ;)

För mig funkade inte denna foundation på bästa sätt på grund av ovanstående men för hud som inte är så knepig som min tror jag att den här BB cream foundation från UNE Beauty kan bli en stor favorit. Gillar förpackningen som är smart med stor spegel. Samt att det går att köpa refill när foundation tar slut.

Som sagt den är 100% naturlig och 10 % ekologisk. Innehåller (+/-)* Cl 77163 (bismuth) som en del reagerar på med irritation dock inte alla. Lite synd är väl att den inte innehåller någon solskyddsfaktor.
*(+/-) = kan innehålla

Une Intuitive Touch BB Cream Foundation 6g (nyans på bild I08) 219 kr finns i 6 nyanser

INGRÉDIENTSOCTYLDODECANOL, SILICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL*, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CERA ALBA (BEESWAX)*, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER*, LAUROYL LYSINE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROLYZED LEPIDIUM MEYENII ROOT*, MALTODEXTRIN*, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, [+/- (MAY CONTAIN) : CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77019 (MICA), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES),CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]* Ingrédients issus de l’Agriculture Biologique Cosmétique Ecologique et Biologique certifié par ECOCERT Greenlife selon le référentiel Ecocert disponible sur cosmetiques.ecocert.com 100% du total des ingrédients sont d’origine naturelle 10%du total des ingrédients sont issus de l’agriculture biologique

Det här inlägget postades i makeup, recensioner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar till Une Intuitive Touch BB Cream Foundation

 1. Är himla förtjust i deras förpackningar. Visst ser de lite ut som sånnadär ”slide”-mobiler? :D

  • Jeanette Jeanette Gustafsson skriver:

   Ja precis =) och väldigt praktiska är de att ha med i väskan =)

 2. Sanna skriver:

  Hej Jeanette!
  Tänkte höra om du har provat moom den ekologisk hårborttagning ch vad du i så fall tycker om de?

  • Jeanette Jeanette Gustafsson skriver:

   Hej Sanna,
   Tyvärr har jag inte testat moom ekohårborttagning. Men jag har bara hört positivt om den =). Faktum är att jag har lite ‘udda’ hårväxt på benen ;) bara på vissa ytor har jag hårsäckar vilket gör att jag sällan använder vaxliknandeborttagning för att trimma håret på benen.

 3. Pingback: UNE kräm concealer | Go Green Makeup