Annons
Annons

Citrondoftande dagkräm från Dr Hauschka

Dagkräm för känslig blandhy. Mjuk och krämig att applicera på huden och känns som en fyllig fuktighetskräm. Huden blir mjuk och smidig. Jag testade den här dagkrämen för ett tag sedan och då kom inte min hud direkt överens med den. Den här gången accepterades den bättre. Huden ändrar ju humör ibland precis som vi själva gör ;-).

På plussidan är doften, som inte är den klassiska Dr H = ros, utan en frisk men mild doft av citron. Kan tänka mig att det tilltalar den yngre skalan lite mer än rosdoften.  Det här är en dagkräm som jag kanske inte skulle välja i första hand då den inte är riktigt optimal för min huds behov (hyperreaktiv) men den fungerar helt ok.

Melissa Day Cream från Dr Hauschka 30 ml ca pris 235 kr

Innehåll:Vatten, solrosolja, alkohol, glycerin, tapiocastärkelse, cocosolja, glyceryl stearat citrat, extrakt av melissa, jordnötsolja, jojobaolja, aprikoskärnolja, exrakt av tusensköna, extrakt av krasse, extrakt av trollhassel, cetarylalkohol, morotsextrakt, eterisk olja från växter, hektoritlera, lysolecetin, Xanatgummi, cocoglykosid.

foto: gogreenmakeup/jeanette

 

Det här inlägget postades i ansiktsvård, recensioner och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Citrondoftande dagkräm från Dr Hauschka

  1. Amesinta skriver:

    Bra recensioner men lite fel att säga att Dr Hauschkas produkter luktar ros, för det är nog endast deras rosencreme som gör det, de flesta produkter har en doft av citrus eller örter definitivt inte ros.. Jag har deras flytande dagcreme som är helt suverän den kombinerar jag med deras morotsolja nu på vintern, sedan har de en roll on som är super som luktar lite av kanel, deras rengöringscreme är också fantastiskt bra och har en doft av citrus..