Annons
Annons

Barnkalas

I vissa situationer är det snäpp på omöjligt att hålla på sina gröna principer. Detta gäller framförallt barnkalas. Ett barnkalas innehåller by default massor av socker, tillsatser, plastleksaker och slit och släng i alla möjliga former. Och barnen har såklart skitkul, vem vågar ifrågasätta detta?

Helgen har bjudit på två fina kalas. Den första utmaningen som förälder till inbjudet barn är väl att hitta en present som är rolig, lagom prisklass och eko-reko. Den andra utmaningen är ju att ta hand om sitt sockerstinna barn efteråt.

Jag tycker att vi hittade en jättebra present, det blev samma till en femåring och till en sjuåring. Dessutom klarade leksaken testet för en bra present – mitt eget barn önskar sig nu en sådan till jul.  

Det blev ett pyssel set där man återvinner papper genom att göra egna papperspärlor.  

Det här inlägget postades i Leksaker och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

3 svar till Barnkalas

 1. Anna/Fru C skriver:

  Åh vilken bra grej! Det tror jag blir julklapp till vår pysselälskande storasyster. Och så slipper vi alla plastpärlor överallt…

 2. malin.strandberg skriver:

  Vilken smart present, vart kan man köpa den? Skulle var perfekt som julklapp till syskonbarnet!

  • Jenny Wanselius Jenny Wanselius skriver:

   Hej Malin

   Om jag minns rätt köptes den på Kalikå på Ringvägen i Stockholm. /Jenny