Annons
Annons

Bland alla dessa böcker på min att-läsa lista…. Den onda Badankan.

Jag älskar att läsa böcker, det är ett så härligt sätt att förkovra sig på. För visst är det underbart med all kunskap som finns så lättillgängligt för oss! Men sedan några år tillbaka läser jag ju mest barnböcker och godnattsagor och jag får verkligen vara tuff när jag prioriterar vilka böcker som får vara med på min lista.

En nytillkommen bok på listan som jag ser fram emot att läsa är ”Den onda badankan. Ditt barn och de osynliga gifterna” av Katarina Johansson. Den tar upp farorna med vårt kemikaliesamhälle där barnen är de stora förlorarna. Den kommer ut i november men du kan provläsa den redan nu. Läskig läsning – men kunskap är makt!

 

 

Det här inlägget postades i Kunskap & miljöinformation och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar till Bland alla dessa böcker på min att-läsa lista…. Den onda Badankan.

  1. Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

    Åh, den ska jag också läsa!

  2. Karin skriver:

    Bra tips! Hamnar också på min att-läsa-lista :)

    /Karin