Annons
Annons

Så här är det för mig att vara mamma till små barn

Jag älskar att ha små barn. Att vara småbarnsförälder måste vara livets höjdpunkt! Jag förundras över hur de ser på världen och hur de hänförs av den. Jag beundrar deras nyfikenhet, energi och utforskarglädje. Kärlek. De är så fantastiskt söta och roliga att vara med.

Jag är så förbannat trött. En utsliten småbarnsmorsa med ständiga ringar under ögonen. Jag står inte ut med deras ständiga pockande på uppmärksamhet. Och att hur jag än försöker alltid gör fel. De stökar ner hela mitt hem och har vänt upp och ner på mitt liv.

 

Det här inlägget postades i Föräldraskapet och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar till Så här är det för mig att vara mamma till små barn

 1. Karin från väst skriver:

  Haha, så klockrent! Mitt i prick! Det är med skräckblandad förtjusning som man tar sig igenom livet som förälder och de som bara ser skimmer och rosa moln ljuger:-)
  Det gäller att hålla ut och göra sitt bästa varje dag. Livets längsta maratonlopp:-))
  Kram

 2. Jessica Mörk skriver:

  Bra skrivet!

  Livet med barn är underbart men det är långt ifrån bara rosa fluff!