Annons
Annons

Ostkakans dag!

Idag är det ostkakans dag, passa på att äta en. Antingen traditionellt med sylt och grädde eller på ett lite annorlunda sätt. Mina förslag är med yoghurtmousse, nötter och flytande honung, med mazarinkräm, päron och pistagenötter, som Baked Alaska, som skånsk äppelkaka, som små cupcake med god frosting på eller varför inte med en frisk apelsinsallad och bränt socker.

Recepten finns här på Frödinges hemsida.

 

Anette Rosvall

Om Anette Rosvall

Jag brukar kalla mig matpassionista, en människa som har mat i tankarna hela sin vakna tid. Drömmer om det ibland på natten också. Min första tanke när jag vaknar är - "Vad skall jag äta idag?!" Jag önskar att min blogg kan få dig att njuta av mat på samma sätt som jag gör. Med gott samvete! Använd därför alltid det bästa du kan både för miljön och för dig själv.
Det här inlägget postades i Bakat, Dessert, Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.