Annons
Annons

Leka korvmoj till middagen.

Leka med middagen, nej det fick i allfall aldrig jag göra när jag var liten. Men nu när jag är stor gör jag precis som jag vill, och ibland vill jag leka korvmoj. Sätta på mig en liten vit hatt och ett fint förkläde, lägga upp alla ingredienserna i små skålar och så får familjen beställa sina rullar. Ibland ser jag bister ut och säger, nej! tyvärr vi har inte fått leverans på räksallad så du får ta majonäsgurka istället ;) Prova det är jätteskoj!

P.S Pucko måste man ju så klart dricka till!

Tunnbrödsrulle med wienerkorv
Du kan också strunta i det här receptet och cykla
ner till den lokala korvmojen – då slipper du disken.
4–6 skivor mjukt tunnbröd
1 msk smör
4–6 dl  potatismos
4–6 kokta wienerkorvar
isbergssallad i tunna strimlor
några skivor tomat
några skivor gurka
4–6 msk bostongurka
senap och ketchup
salt och peppar
Bred smör på tunnbrödet och lägg på en klick
potatismos,
korv och de grönsaker du vill ha.
Krydda med bostongurka, senap, ketchup, salt och
peppar. Vik ihop och lägg ett

Anette Rosvall

Om Anette Rosvall

Jag brukar kalla mig matpassionista, en människa som har mat i tankarna hela sin vakna tid. Drömmer om det ibland på natten också. Min första tanke när jag vaknar är - "Vad skall jag äta idag?!" Jag önskar att min blogg kan få dig att njuta av mat på samma sätt som jag gör. Med gott samvete! Använd därför alltid det bästa du kan både för miljön och för dig själv.
Det här inlägget postades i Inspiration, Kött, Vardagsmat och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.