Annons
Annons

Gröna Gaffeln

Måste tipsa om Naturskyddsföreningen och deras nya kampanj, Gröna Gaffeln. Med Gröna Gaffeln vill de få oss att äta vegetarisk mat en gång i veckan och genom det minska miljöutsläppen …härligt initiativ! På sin hemsida skriver de: " En vegetarisk rätt mer än halverar matens klimatpåverkan, jämfört med en kötträtt, och minskar samtidigt miljöbelastningen på många andra områden."

Att införa en vegetarisk dag i veckan är inte bara bra för miljön utan kan även vara bra för vår hälsa och plånbok. Genom att välja vegetariskt en dag i veckan kanske du kan få råd att köpa en större andel ekologiska varor? ;-)

Kolla in deras hemsida för mer information eller gå med i deras facebook grupp där du kan avlägga ditt gröna löfte och få tips på vegetariska recept.

 

 

 

Det här inlägget postades i GreenBlog och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.