Annons
Annons

Vegetarisk låda

Nya så kallade middagspåsar eller -lådor verkar dyka upp lite då och då. Midddagspåsarna är helt enkelt en kasse/påse/låda som levereras hem till dörren och innehåller allt som behövs, ingredienser och recept, för att enkelt kunna laga till ett visst antal middagar.

Årstiderna har haft dessa middagslådor baserade på ekologiska råvaror ett bra tag nu, men nu lanserar de en helt vegetarisk låda. Vad jag vet är det inget annat företag (än i alla fall) som erbjuder en helt vegetarisk och dessutom ekologisk middagslåda. Perfekt till alla som vill börja äta mer vegetariskt men saknar kunskap och inspiration. Enklare att lära sig laga vegetariskt kan det knappast bli. 

Passar självklart även de som redan är vegetarianer och som kanske vill ha en enkel middagslösning eller få lite nya idéer och recept.

Titta in på deras hemsida för att se om de levererar hem till dig. 

Årstiderna först att lansera helt vegetarisk middagslösning - Helt vegetarisk, helt ekologisk

Bild lånad från Årstiderna.com

Det här inlägget postades i GreenBlog och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.