Annons
Annons

Inspiration

Oj, vilken härlig helg det varit! Jag har fått in kost, hälsa, matlagning, trädgård, löpning och familjemys – vad mer kan man begära. Lite bloggande kanske ;-) Lugn, det kommer. Efter att ha spenderat hela lördagen tillsammans med Saltå Kvarns smakråd och fått tagit del av praktiska övningar, som sådd och matlagning, samt lyssnat på otroligt intressanta föreläsningar, så är jag full av ny kunskap och inspiration. Se bara på dessa fantastiska förrättstallrikar som vi bjöds på under dagen.

 

Förrätt

 

Att äta efter säsong är så helt rätt! Ta vara på naturen! …både ute, inne och i magen.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Inspiration

  1. För dig som vill men inte alltid riktigt hinner och bor i Stockholm eller Uppsala finns alternativ som Gröna kassens ekologiska och vegetariska matkasse. Låt Carl och Catarina inspirera dig, se deras fina erbjudande http://www.ecofinder.se/content/vegetarisk-och-ekologisk-matkasse