Annons
Annons

Föreläsning och rabarber

Här sitter jag i solen och spånar idéer till helgens (och nästa veckas) föreläsning. Jag kommer gästa denna fina yogastudio under deras hälsovecka och dela med mig av smakprover, tips, trix och inspiration till nyttig och sund mat. (Finns några platser för kvar de som är intresserade.)

Just nu är mitt motto ”varför göra något gammalt när man kan göra nytt” och mixern går på högvarv i köket för att finjusterna mitt senaste smoothie-experiment. Blev så inspirerad av all denna fina grönska där ute att jag bara var tvungen att ge mig ut i trädgården och plocka lite rabarber, som är tänkt att bli till en fantastisk smoothie. På lördag får vi se om jag lyckats :-)

Rabarber

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.