Annons
Annons

Förberedelser och resultat

Det har varit lite tyst ett tag här på bloggen, men här kommer förklaringen: Marathon-förberedelser (…bland annat). Igår sprang jag Stockholm Marathon (för andra gången) och det var kallt ända in i märgen. Var länge sedan jag frös så. Men, ett marathon är ett marathon, och det känns fantastiskt att än en gång ha utfört ett.

 

Marathon medalj

 

Dessutom har jag haft förmånen att få hålla i några kost-föreläsningar, vilket har varit fantastiskt roligt. För er som undrade om jag fick till rabarber-smoothien, som jag skrev om här på bloggen, så är svaret ja. En riktigt härlig vår-smoothie blev det med rabarber och jordgubbar. Recept kommer.

 

Nu ska jag vila och njuta av en god kopp te i soffan …det är jag värd :-)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.