Annons
Annons

Den krokiga vägen …

.

När vägen blir för krokig är det dags att stanna upp.

Målen har försvunnit ur sikte och vilsenheten gjort sig påmind. Jag behöver stanna upp och finna min riktning.

Sommar

.

Det har varit tyst ett bra tag från mig, men jag har behövt tid för mig själv. Har prioriterat ner alla måsten och krav till ett minimum för att söka lite lugn. Har känt en tomhet efter att några av mina mål infriats, så det är dags att finna nya utmaningar.

Jag tänker ta lite sommarlov och hoppas på tid för reflektion och framtidsplanering. Finna inspiration i lugnet och ljuset.

Dessutom vill jag få in massor av härliga löprundor och inta mängder av härlig färsk, färgsprakande mat. Nu är tiden att njuta av färska grönsaker, frukter och bär! Hälsosam och härlig mat är enkelt på sommaren!

Smoothies och sallader …blandat med bad, löprundor, vänner och familj, det är en lyckad sommar för mig.

.

Sallad med persika, ägg, korinader & rostade mandlar
.
Sallad med persika, basilika & rostade pinjenötter.

.

.

Glad sommar till er alla!

I augusti ses vi igen …med öppna ögon framåt kan det nya då få ta plats.

.

.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.