Annons
Annons

Mindfulness och Jon Kabat-Zin.

Jag vill rekommendera boken ”Vart du än går är du där” av Jon Kabat-Zinn. Den är bra om man funderar på vad meditation, mindfulness och medveten närvaro är. Det är fullkomligt härligt när livet känns lite enklare, ljusare och man inte oroar så mycket för än det ena eller andra… Jag är den första att skriva under på att mitt dagliga utövande av yoga och meditation verkligen gör något med mig. Det slår mig nästan dagligen att det är fantastiskt att det kan göra skillnad i välmående med en sån enkel teknik! ;-)

Suzann Westin

Om Suzann Westin

Jag heter Suzann Westin och är internationellt certifierad Kundalini och meditationslärare enligt yogi Bhajan och Yoga terapeut. Jag jobbar som yogalärare med kundaliniyoga och medicinsk yoga. Undervisar yoga för mammor och deras bebisar, gravidyoga och yoga för alla andra som inte har magen i vädret eller byter blöjor. Håller även workshops, har yoga på företag och tar emot för enskilda sessioner. Driver företaget Mindfulnessyoga.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.