Annons
Annons

Jaaaa!!!!

Jag har gått en del kurser i personlig utveckling och många av dem har varit inspirerande och bra men det har varit mest verbalt, inte några handfasta tips hur jag gör för att må bra eller bättre när kursen är slut. Suget efter att förstå mig själv och varför jag är den jag är och hur jag kan utveckla mig mentalt och emotionellt har varit starkt. Det var först när jag fann Kundaliniyogan som jag hittade det jag sökte. Det var helt rätt! Jag har en teknik som jag känner för mig framåt. Någon sa:”Do your practice and all will come to you.” Håller jag mig på mattan ;-) , bokstavligt talat, varje morgon och gör min yoga så blir livet enklare. Kanske det delvis har med åldern att göra också…men Kundaliniyogan har gjort mig gladare med mer tålamod och förtröstan.

 

Suzann Westin

Om Suzann Westin

Jag heter Suzann Westin och är internationellt certifierad Kundalini och meditationslärare enligt yogi Bhajan och Yoga terapeut. Jag jobbar som yogalärare med kundaliniyoga och medicinsk yoga. Undervisar yoga för mammor och deras bebisar, gravidyoga och yoga för alla andra som inte har magen i vädret eller byter blöjor. Håller även workshops, har yoga på företag och tar emot för enskilda sessioner. Driver företaget Mindfulnessyoga.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar till Jaaaa!!!!

 1. Jenny Wanselius Jenny Wanselius skriver:

  Jag älskar din blogg och att läsa om dina yoga tips. Jg hoppas att jag en dag skall hinna ta mig tid till både yoga och meditation. Kan yogan göra det lättare med livspusslet tro?…

  • Suzann Westin Suzann Westin skriver:

   Tack Jenny, jag blir oerhörd glad att du gillar min blogg!!! Och ja yogan och meditation gör att livspusslet blir lättare. Man brukar rekommendera att meditera cirka 20 minuter per dag och anser man att man inte har tid med det menar yogan att då är det dags att yoga en timme för att komma ner i kroppen. Men jag vet hur det är att ha småbarn, jobb och allt vad det innebär… Andas djupa långa andetag är en mycket bra början ;-)
   Må så gott och än en gång tack för din feedback!

 2. Anki skriver:

  Mycket intressant. Tack för alla tips!