Annons
Annons

Underbar Guruinna i Stockholm!

Har du möjlighet gå på Guru Rattanas workshop på Stockholms Kundaliniyogacenter 27-28 oktober så gör det, hon är fantastisk!

Låt dig inspireras av denna enormt erfarna yogini som följt Yogi Bhajan under närmare 40 års tid och hängivet förmedlar kundaliniyogan världen över. Ett unikt tillfälle att träffa denna kundaliniyogans grand old lady personligen och uppleva magin i hennes undervisning fylld av kärlek, visdom och healing närvaro.

http://www.kundaliniyogacenter.se/index.cfm/id/1314/

Suzann Westin

Om Suzann Westin

Jag heter Suzann Westin och är internationellt certifierad Kundalini och meditationslärare enligt yogi Bhajan och Yoga terapeut. Jag jobbar som yogalärare med kundaliniyoga och medicinsk yoga. Undervisar yoga för mammor och deras bebisar, gravidyoga och yoga för alla andra som inte har magen i vädret eller byter blöjor. Håller även workshops, har yoga på företag och tar emot för enskilda sessioner. Driver företaget Mindfulnessyoga.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.