Annons
Annons

Socker! :-(

Går igenom min Detoxyoga kurs jag ska ha och inser att jag inte riktigt har levt som jag lär de senaste dagarna. När mycket händer omkring mig och jag inte är riktigt nöjd då äter jag. Jag kan till exempel trycka i mig många Finn Crisp med smör på eller gå och köpa smågodis. Jag köper inte mycket men ändå…de innehåller massor av kemikalier och ändå trycker jag i mig! Jag som är yogi och allt borde rimligtvis veta bättre!!! ;-)

Läste på Bitten Jonssons hemsida vad socker kan göra med kroppen och det är ingen roligt läsning. Man borde bli avskräckt för all framtid!

http://www.bittensaddiction.com/beroenden/beroende.html

Suzann Westin

Om Suzann Westin

Jag heter Suzann Westin och är internationellt certifierad Kundalini och meditationslärare enligt yogi Bhajan och Yoga terapeut. Jag jobbar som yogalärare med kundaliniyoga och medicinsk yoga. Undervisar yoga för mammor och deras bebisar, gravidyoga och yoga för alla andra som inte har magen i vädret eller byter blöjor. Håller även workshops, har yoga på företag och tar emot för enskilda sessioner. Driver företaget Mindfulnessyoga.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.