Annons
Annons

I´m falling in love with nature

Nu har jag efter lång tids fundering bestämt mig. Jag ska föra över min ”privatare” blogg hit till My cup of tea, och slå samman dem så det kommer bli en härlig mix av både mig, funderingar, tankar, företagande, inspiration och mycket annat. Givetvis kommer en stor del fortfarande vara te eftersom te är ”my cup” – men med lite ”nya smakupplevelser”. En härlig kombination av mig helt enkelt utan att för den skull vara för egoistisk. Vad tror ni om det?

Det här inlägget postades i Okategoriserad och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar till I´m falling in love with nature

 1. Anneli skriver:

  Det blir nog bra det!! :D
  Men… går det att prenumerera på dina blogginlägg så de kommer till mailen??? Annars blir det svårt för mig att följa…!
  Kram!

  • Vera Vera skriver:

   Ja, det får bli bra helt enkelt. Jag ska se vad jag kan göra med det där att följa. Jag ska nog kunna fixa det på något sätt. ;)

  • Vera Vera skriver:

   Nu har jag fixat bloglovin Anneli – fungerar det?

 2. Hej Vera,
  Jag följer dig :)
  Ha det gott!
  Bernadette från Ecofinder