Annons
Annons

Körsbärsblommor & Jasminte

Det har varit vår länge i Göteborg med en del dippar i april som alltid. Men när körsbärsblommorna blommar på Järntorget – då är det vår. På riktigt.

Jag känner jag har fullt upp – jag springer på anställningsintervjuer hit och dit för tim – och sommarvikariat för att kunna klara oss under sommaren och kunna ha lite extrajobb till hösten när jag pluggar, men samtidigt inte ta vilken lön som helst. Samtidigt som jag studerar psykologi, sysslar lite med företaget (även om T drar det stora lasset), träna, planera det kommande ekobröllopet och samtidigt försöka ha lite fritid och träffa vänner och det känns som jag inte riktigt hinner med. Jag behöver fler timmar på dygnet.

Tur jag kan chilla med en kopp te på kvällen och slappna av. Jag längtar efter lite lugnare tider även om jag gillar lite rörelse. Ska förövrigt få provsmaka ekologiskt jasminte härifrån och det ser jag fram emot (läs suktar efter). Det var evighets sedan jag drack jasminte och jag minns det var så himla himlagott.

Nu ska jag sätta näsan i mina psykologiböcker igen. Åh, hoppas inget kommer distrahera mig på lääänge. Ha en fin dag, vackra människor.

Det här inlägget postades i Ekologiskt Te, Livet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.