Annons
Blogga hos oss
INNEHÅLL
LOGGA IN
Mest lästa
LivingGreen gillar


AktaVara_logo


Naturarvet_

Jag är en Ecobride


Jag ska gifta mig nästa sommar med mannen i mitt liv, och detta ska jag blogga om på Ecobride som drivs av Katharina Brunat. Ecobride är ett företag som hjälper, fokuserar och inspirerar till ekologiska bröllop. Katharina bloggar även här på Living Green.

För oss var det ett självklart val att bröllopet skulle bli eko. Men vill ni följa vår resa till vårt ekologiska bröllop så häng med. Givetvis kommer jag skriva om bröllopet här med, men vill ni ha bara ha ”bröllopsfokus” så läs på Ecobride där vi både kommer ge tips, inspiration, recept,  göra dina egna saker till bröllopet (DIY) och mycket annat.

Det här inlägget postades i Ekologiskt & Naturligt, Ekologiskt bröllop, Livet, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar till Jag är en Ecobride

  1. Angelica skriver:

    Intressant och spännande! Grattis!

  2. Katharina Brunat Katharina Brunat skriver:

    Det ska bli såå roligt att få följa dig och din fästman i er bröllopsplanering! Ser fram emot första inlägget som kommer nu i helgen :)

  3. Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

    Ska genast lägga in i följarlistan… :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Annons
Annons
Annons