Annons
Annons

Veckans in:ut

in:

1 prickig begagnad klänning, gåva från väninna

1 vit lite bucklig och nött serveringsbricka, sopsorteringen på jobb

1 bonad som mormor broderat

1 duk mormor broderat

1 bok om ekobröllop, gåva

1 ljuslykta  i glas med hänge (användas på balkong och bröllop), Myrorna

3 par strumpor, gåva från mormor

ut:

1 klänning, emmaus

5 böcker, emmaus

Summa: +3. Fick ett paket av mormor då jag hade namnsdag och det var bland annat en duk och en bonad som hon gjort, och strumpor. Hon vet jag ogillar köpa strumpor. Sedan fick jag en underbar prickig omlott-klänning av min väninna som hon inte längre kan ha. I love it!

Det här inlägget postades i Miljö, Recycle, Veckans in:ut och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar till Veckans in:ut

 1. Ekomorsan skriver:

  Underbart med handgjorda gåvor och perfekt att ta över väninnans klänning :)

  • Vera Vera skriver:

   Ja, jag älskar second hand och jag älskar andras kläder. Don´t ask me why? Jag har väldigt svårt med nya kläder som jag oftast måste gå in, innan jag trivs med dem. Men ibland funderar jag på om jag skulle kunna leva ”på andras kläder” och inte köpa något nytt själv på ett år. Vore coolt att testa. Dock inte underkläder – men övriga. Bonaden gjorde mormor för 100 år sedan (hon är 80 år så jag tror hon överdrev något). ;) Men jag älskar sådana presenter. De har en själ och ett värde.

 2. Jenny Brolin Jenny Brolin skriver:

  Håller med om att det är toppen att få ärva kläder. Jag får ofta kläder av mina svägerska och det är alltid lika kul. Några av mina absolut favoriter kommer faktiskt från henne.