Annons
Annons

Hipp, hipp hurra

Jag vill säga hipp, hipp hurra till en av mina favoriter som fyller år på lördag. Enkoppte.nu startade den 24 november 2011, och fyller nu 1 år på lördag! Jag skålar med Dragons Eye som jag fick med sist jag beställde en massa ekologisk te.

Något som jag tänkte göra länge är att skicka ett paket te och någon god ekologisk choklad från Stella Organics som finns i webbshopen också till någon som  jag vill fira eller uppmuntra. Det är faktiskt väldigt enkelt att göra det via enkoppte.nu och är både billigare och mer användbart än bland annat blommor tycker jag i varje fall. Vem kan motstå en god kopp värmande te och en bit choklad? Inte jag i varje fall…

Grattis Anna och enkoppte.nu!

Det här inlägget postades i Ekologiskt Te och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Ett svar till Hipp, hipp hurra

  1. Tack för grattis, gulliga Vera! :)